Salutare, națiune iubitoare de gaming!

Cu încântare și cu multă energie vă spunem bine v-am regăsit și bine ați reintrat în spiritul a ceea ce înseamnă LANParty by LSE!

Au trecut 7 ani de când facem asta. Am crescut de la ediție la ediție, am învățat, am trăit sentimente unice și am ajuns unde suntem astăzi datorită vouă, celor care jucați (fie DotA, fie FIFA, fie LoL, fie CS, fie… orice) din PASIUNE! Pentru că lumea din jur ne pare a deveni din ce în ce mai automată, mai non-umană și mai lipsită de acest ingredient, ne-am propus să oferim vizitatorilor noștri, măcar pentru 24 de ore, o experiență autentică de stare de bine, într-un decor stimulant și alături de parteneri plini de energie! Cine e cu noi e PASIONAT!

LANParty v.16 codename „Winter’s Refresh” by LSE, organizat împreună cu LAB501, ne trezește pe toți din monotonie și vine cu o schimbare majoră, în special în ceea ce privește sponsorul principal, astfel că avem plăcerea de a anunța alăturarea prietenilor de la EVOMAGcu care v-ați întâlnit anul acesta la Dreamhack, cu siguranță – și nu numai acolo. Nu vin singuri, ci însoțiți de titani ai industriei IT gaming, însă aceste lucruri într-un comunicat viitor. Momentan, vă promitem un suflu nou, activități noi, oameni noi și premii faine atât pentru cei ce se vor dovedi câștigători, cât și pentru public.

Vă așteptăm pe 12 Noiembrie, tot în Rectoratul UPB, începând cu ora 10:00. Până atunci, însă, așa cum v-am spus, avem energie multă pentru această ediție, așa că începem direct cu STARTUL ÎNSCRIERILOR: nu uitați să vă înscrieți la una dintre competițiile deja cunoscute vouă (singuri sau în echipă): DotA2, LoL, CS:GO, FIFA16, HEARTHSTONE, până la data de 31 octombrie!

Și pentru că știm că stați mai mult pe Facebook, vă rugăm să dați LIKE paginii noastre, dacă nu ați făcut-o deja, și JOIN event-ului oficial.