Dragi gameri, participanți și admiratori,

Din motive ce nu țin de noi, locația LANParty v.16 (Rectoratul UPB) se dovedește a fi indisponibilă weekendul acesta, în planul UPB intervenind o situație neprevazută. În ciuda eforturilor noastre de a găsi o locație care să se preteze evenimentului nostru și cerințelor acestuia, din punct de vedere logistic, ne vedem nevoiți să reprogramăm această ediție pentru data de 19 noiembrie, tot în Rectoratul UPB.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente create și vă așteptăm cu drag și multă energie la LANParty v.16 codename “Winter’s Refresh”.

PS: Dacă circulați des cu metroul, vă vindem un pont: o parte din premiile acestei ediții le veți putea afla de pe ecranele publicitare din fiecare stație! Esti curios?
Cartela costa doar 5 lei!

Așa a sunat anunțul de amânare a evenimentului în care noi (și partenerii noștri) am investit enorm. Reacțiile au fost copleșitoare, date fiind și suprapunerea cu Finala Națională a Campionatului de League of Legends și faptul că mai erau doar 2 zile până la eveniment.

Am vrea să lăsam aici scris, subliniat, analogia pe care am fost forțați să o facem: când ai 5 copii, nu te poți gândi doar la binele unuia dintre ei, ci la binele tuturor. LANParty by LSE v.16 nu are doar LoL drept competiție oficială și nu ne puteam gândi doar la acest aspect în momentul în care am programat data de amânare. De asemenea, ca mulți dintre voi, și noi suntem studenți – și, la Politehnică, se intră de săptămâna aceasta în parțiale, astfel că nu puteam să amânăm și mai mult – căci nu avea cine să se mai ocupe și să organizeze lucrurile. Voi vedeți doar imaginea din jurul vostru, pe o rază mică – încercați să vedeți imaginea de ansamblu și să înțelegeți rațiunea din spatele acestei decizii.

Ne-au deranjat mult presupunerile că nu am fi avut aprobare pentru locație și că nu am ști să ne organizăm, din moment ce s-a întâmplat așa ceva. Așa cum am răspuns și comentariilor de acest gen, nu aprobarea a fost problema – aprobare pe care o aveam de două luni chiar. Și nici evenimentul de programare care era programat tot în rectorat în același timp (în altă aripă). Ei s-au putut muta în Bibliotecă – noi nu am găsit o locație potrivită evenimentului nostru (pentru că nu vrem doar mese; vrem să avem curent care să nu pice, vrem să avem acces la fibră, vrem să avem spațiu de defilare pentru Cosplay, vrem să avem spațiu pentru ca sponsorii noștri să poată organiza un stand cu și mai multe activități, premii și tombole – nu am putut găsi nimic în așa scurt timp, în ciuda eforturilor). Dacă faptul că în situații drastice trebuie să apelezi la măsuri drastice reprezintă o lipsă de organizare sau „organizare de România”, cum am citit, nu o să dorim nici măcar să mai comentăm altceva. Motivul indisponibilității locației ține strict de UPB și felul în care lucrurile funcționează acolo, din punct de vedere al evenimentelor și al prioritizării acestora.

 

IMPORTANT: În atenția jucătorilor de DOTA2, LOL, CS:GO ce se califică la v.16: având în vedere situația, aveți posibilitatea de a vă înlocui membrii echipei. Adminul jocului vostru deja v-a contactat prin mail: un reply cu modificările este suficient și fără supărare.

 

Mulțumim și ne vedem pe 19 noiembrie!