Regulament COSPLAY

LANParty v.18 codename 'RISE OF THE UNBORN'

Vrei să intri în pielea personajului principal pentru câteva ore? Sau poate vrei să îți testezi îndeletnicirile în ceea ce priveste crearea costumelor?

Dacă la cel puțin o întrebare de mai sus răspunsul este „da”, atunci te așteptăm la concursul de Cosplay organizat în cadrul LANParty by LSE și Lab501. Nefiind prima ediție și fiind cu toții entuziasmați de aceast concurs, punem la bătaie premii frumoase! Nu vom fi nici foarte severi la jurizare, așa că ia-ți prietenii spre a te susține, pregătește-ți costumul, înscrie-te și vino sâmbătă, 18 noiembrie, ora 13:00, în Rectoratul UPB, corp AN.

Regulament:

1. Participare și înscriere

a) Înscrierea se face prin formularul de aici, în urma căruia vei primi un mail de confirmare.

b) Pot participa persoane de orice vârstă, iar persoanele sub 18 ani nu vor trebui însoțite de un major sau de un părinte.

c) Te poți înscrie o singură dată, cu un singur personaj. Înscrierea repetată atrage după sine eliminarea din concurs a concurentului respectiv.

d) Este permisă înscrierea grupurilor, iar aceasta se va face de către o singură persoană, tot prin formularul de înscriere (ATENȚIE! în cazul grupurilor, la rubrica „personaj(e)” se vor menționa toate personajele din cadrul grupului, iar în câmpul „descriere”, se vor trece numele reale ale tuturor membrilor grupului)

2. Jurizarea și desfășurarea concursului

a) Va exista o singură secțiune de concurs, secțiunea de costume.

b) Se vor nota: calitatea, complexitatea și autenticitatea costumațiilor, asemănarea cosplayerului cu personajul ales.

c) Fiecare cosplayer/grup va avea max 5 minute la dispoziție pentru a defila în fața publicului și juriului. În acest timp, concurentul are dreptul de a susține un speech sau o scenetă prin care să convingă juriul că merită premiul I.

d) Din juriu vor face parte: reprezentanți ai sponsorilor prezenți la eveniment și reprezentanți ai LSE.

e) Se vor acorda 3 premii (I,II, III).